Referenser

Torbjörn Nilsson

”Caroline har järnkoll på turistbranschen och därför har vi valt henne som vår redaktör för Resmål Sverige och Skåneresan.

Caroline är självgående med bra kvalitetskänsla både när det gäller text och bild. Hon håller alltid deadlines med god marginal och om det i sista stund uppstår ledigt utrymme så löser hon det på ett ögonblick.

Hon har ett fantastiskt ordningssinne och bra koll på svenska språket.
Kort sagt, en önskemedarbetare.”

Torbjörn Nilsson, vd Mediafokus AB


Anna Wittgren

”Jag har känt och jobbat med Caroline i flera år. Vi har arbetat tillsammans både när Caroline var anställd hos en nära samarbetspartner och sedan Caroline startat eget företag. Jag har aldrig blivit besviken i samarbetet. Caroline har en gedigen erfarenhet av besöksnäringen och destinationsutveckling, internationellt och nationellt, vilket gör att hon alltid vet vad vi behöver och kan hjälpa oss att skruva på det vi har så det blir ännu bättre för våra målgrupper.

Carolines finurlighet, intelligens och integritet genom att tänka efter före gör att vi fortsatt gärna väljer Caroline som leverantör.”

Anna Wittgren,  Enhetschef Omvärld och Näringsliv, Malmö Stad


Karin Tingstedt

”Det är ett sant nöje att jobba med Caroline. Hon har en fantastisk känsla för  språket såväl på svenska som på engelska och franska.

Caroline har varit väldigt involverad i vår ansökan till det internationella matnätverket Delicé och det är tack vare hennes idéer och kunskap om mat som reseanledning som vi blev medlemmar.

Vi samarbetar i stort sett varje vecka eftersom Caroline är ansvarig för e-nyhetsbreven från Destinationssamverkan Malmö. Caroline har stor kunskap om besöksnäringen och är lätt att samarbeta med, professionell och en fantastisk konsult och människa.”

Karin Tingstedt, Projektledare Besöksnäringen, Omvärld och Näringsliv, Malmö Stad


Micke Darmell

”Vårt samarbete började med att jag skulle skriva en krönika i en tidning som Caroline var chefredaktör för. Jag missförstod henne vad gällde utrymmet jag hade till mitt förfogande och skrev en tre gånger så lång text än vad som var tanken. Hon frågade om hon fick korta ner den. När den sedan kom tillbaka var den så mycket bättre än den tre gånger så långa krönika som jag först hade skrivit.

Jag har gett ut ett antal böcker och nu när jag skriver på nästa har jag tagit hjälp av Caroline. Hon gör inte bara mina texter mycket bättre, hon är också ett ypperligt bollplank. Hon hittar ingångar och perspektiv som jag inte upptäckt. Caroline är självgående och har ett stort engagemang i det hon gör. Hon får därför mina varmaste rekommendationer.”

Micke Darmell, föreläsare och författare